avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale daca las fosta sotie sa faca sediul unei firme in casa ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

daca las fosta sotie sa faca sediul unei firme in casa pe care o detinem amandoi pot pierde casa?

am divortat , dar nu am facut partajul. prin urmare detin o cas cu fosta sotie, acum ea vrea sa faca firma, si sa puna casa ca sediu, eu daca accept ma dezavantajeaza cu ceva ca ea are sediul firmei akolo?

Cel mai recent răspuns: ankalupu , utilizator 13:59, 18 Noiembrie 2011
Pana cand nu faceti partajul, pe contractul de inchiriere sau de comodat care va fi semnat pentru punerea la dispozitie a acelui imobil catre firma, veti aparea amandoi. Imobilul nu intra in proprietatea firmei.
Deci nu ma dezavantajeaza!
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu in cas cu fosta sotie... ankalupu ankalupu buna, am divortat , dar nu am facut partajul. prin urmare detin o cas cu fosta sotie, acum ea vrea sa faca firma, si sa puna casa ca sediu, eu daca accept ma ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia/ muta sediul pfa? Cristi20000 Cristi20000 Detin un imobil (prima casa) pe numele meu . Am fost casatorit iar sotia a avut un PFA cu sediul in acest imobil.Dupa partaj imobilul mi.a revenit mie fiind in ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma Andreea2008 Andreea2008 Buna seara, Am domiciliul in Bucuresti si doresc sa infiintez o firma in Maramures. Se poate? Ce acte am nevoie? Multumesc (vezi toată discuția)