avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sediu in cas cu fosta sotie...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sediu in cas cu fosta sotie...

buna,
am divortat , dar nu am facut partajul. prin urmare detin o cas cu fosta sotie, acum ea vrea sa faca firma, si sa puna casa ca sediu, eu daca accept ma dezavantajeaza cu ceva ca ea are sediul firmei akolo?
multumesc anticipat pt raspuns.

Alte discuții în legătură

Daca las fosta sotie sa faca sediul unei firme in casa pe care o detinem amandoi pot pierde casa? ankalupu ankalupu am divortat , dar nu am facut partajul. prin urmare detin o cas cu fosta sotie, acum ea vrea sa faca firma, si sa puna casa ca sediu, eu daca accept ma ... (vezi toată discuția)
Sediu social cu contract de vanzare-cumparare soniya soniya Buna ziua. Apartamentul in care locuiesc mi-a revenit mie dupa partaj, prin sentinta civila. Acum vreau sa-l vand si sa-mi iau unul mai mic, am mare nevoie de ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social maria-s maria-s Buna seara. Fostul meu sot detine o societate. chiar si acum dupa ce am divortat cu acte in regula sediul social al societatii figureaza la fostul domiciliu ... (vezi toată discuția)