ContSters82289 
	    	Utilizator

ContSters82289 
	    	Utilizator	    

ContSters82289, utilizator
 ContSters82289, utilizator 	
			 mayaaa25 
	    	Utilizator

mayaaa25 
	    	Utilizator	    

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat	    

Alexandru Munteanu, Avocat
 Alexandru Munteanu, Avocat 	
			 kath	                   

Buna,
In anul 2009 m-am casatorit in Bruxelles cu un cetatean roman. Dupa doar doi ani ne-am despartit si un an mai tarziu a urmat si divortul:( in urma ... (vezi toată discuția)
	                    kath	                   

Buna,
In anul 2009 m-am casatorit in Bruxelles cu un cetatean roman. Dupa doar doi ani ne-am despartit si un an mai tarziu a urmat si divortul:( in urma ... (vezi toată discuția)

anutsa22	                   

Buna ziua! As  vrea sa adresez o intrebare. Sunt  moldoveanca sunt casatorita cu un roman, documentele mele au ramas pe numele de  familie de fata ,  trebuie ... (vezi toată discuția)
	                    anutsa22	                   

Buna ziua! As  vrea sa adresez o intrebare. Sunt  moldoveanca sunt casatorita cu un roman, documentele mele au ramas pe numele de  familie de fata ,  trebuie ... (vezi toată discuția)

Icgel	                   

Va supun atentie o problema foarte grea: am o ruda casatorita cu un sirian de20 de ani. El si-a luat si cetatenie romana,dar ea nu si-a luat si cetatenie ... (vezi toată discuția)
	                    Icgel	                   

Va supun atentie o problema foarte grea: am o ruda casatorita cu un sirian de20 de ani. El si-a luat si cetatenie romana,dar ea nu si-a luat si cetatenie ... (vezi toată discuția)