Andreea_Lita 
	    	Utilizator

Andreea_Lita 
	    	Utilizator	    

pop berta 
	    	Utilizator

pop berta 
	    	Utilizator	    

pop berta 
	    	Utilizator

pop berta 
	    	Utilizator	    

pop berta 
	    	Utilizator

pop berta 
	    	Utilizator	    

Stanciu73	                   

am depus recurs in calitate de parat la Curtea de Apel,dar curtea a respins recursul ca fiind nefondat.ce mai pot face in continuare in apararea mea?
 (vezi toată discuția)
	                    Stanciu73	                   

am depus recurs in calitate de parat la Curtea de Apel,dar curtea a respins recursul ca fiind nefondat.ce mai pot face in continuare in apararea mea?
 (vezi toată discuția)

ContSters88476	                   

In contencios, am pierdut la tribunal si la curtea de apel, dar am inteles ca as putea exercita ceva cai extraordinare de atac inainte de a apela la CEDO. ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters88476	                   

In contencios, am pierdut la tribunal si la curtea de apel, dar am inteles ca as putea exercita ceva cai extraordinare de atac inainte de a apela la CEDO. ... (vezi toată discuția)

roxana_p18	                   

Va rog sa imi spuneti daca se mai poate face ceva impotriva unei sentinte irevocabile a Tribunalului (vezi toată discuția)
	                    roxana_p18	                   

Va rog sa imi spuneti daca se mai poate face ceva impotriva unei sentinte irevocabile a Tribunalului (vezi toată discuția)