avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 7-8 zile ingrijiri medicale...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

7-8 zile ingrijiri medicale...

am avut o altercatie cu un tip beat care s-a tinut dupa mine sa ma bata si pana la urma l-am batut...el si-a scos certificat medical cu 7-8 zile de ingrijiri medicale....as avea vreo sansa sa nu intru la penal?
Cel mai recent răspuns: ContSters230506 , utilizator 23:02, 22 Noiembrie 2011
Sa nu depuna plangere impotriva dvs.
Daca depune plangere sa si-o retraga ulterior.
Plangerea trebuie formulata in 2 luni de la savarsirea faptei.
daca se va descoperi ce ati facut, nu aveti cum sa scapati de rigorile legii.
Certificatul medico-legal nu este suficient pentru dovedirea plangerii penale, astfel ca persoana vatamata va trebui sa probeze cu martori cine este cel care i-a provocat leziunile care au necesitat 7-8 zile ingrijiri medicale.
dap...da am inteles k instanta poate dispune o amenda administrativa sau cva de genu...
si...inca ceva...pe cat timp se intinde un proces de genul?

Alte discuții în legătură

Bataie sultanoiu ionela sultanoiu ionela daca cineva a dat un pumn lu taicasu, acesta cei poate face? poate sa faca plangere penala ptr vatamare corporala? (vezi toată discuția)
Mi-am batut prietena shi ea s-a dus la politzie ... help ! yooohooo yooohooo Am batut-o ... shi`a luat certificat medico-legal de 9 zile shi a stat in spital 3-4 zile ... am primit o citatzie sa ma prezint la politzie ... scrie nr de ... (vezi toată discuția)
Agresiune corporala ninaci cristian ninaci cristian vreau sa stiu ce se poate face in urma unei agresiuni corporale,am fost batut de o persoana,fara sa ii fac nimic. A venit direct la mine si mi-a dat cu pumni ... (vezi toată discuția)