avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod caen 4719
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod caen 4719

buna ziua . suntem un magazin de cadouri avem cod caen 4719 vream sa stiu daca este nevoie sa cer si al caen pt comercializarea de alimente ( ciocolata ) si daca este nevoie de alte autorizati
Cel mai recent răspuns: Sandybel , utilizator 19:03, 22 Noiembrie 2011
Da. Dumneavostra vindeti nealimentare.
stiti cumva ce cod ar trebui sa cer
4711 - Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun (magazin vanzare bomboane dulciuri ciocolata)
4719 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare
nu intaleg ce vrea sa spuna cu vanzare predominanta de produse nealimentare . la noi nu o sa predomine produsele alimentare o sa fie undeva 2% produse aliment.
pe langa acest cod mai treb.sa cer si alte autorizati de la alte instituti pt comercializare acestor alimente

Alte discuții în legătură

Cod caen vanzare pungi/ cutii de hartie pentru ambalat cadouri Crinisor Crinisor Buna ziua, ce cod CAEN permite vanzarea [b]cu bucata [/b]de pungi de hartie si cutii de hartie pentru cadouri, in magazine [b]nespecializate[/b] care vand ... (vezi toată discuția)
Cod caen Maria Stet Maria Stet Buna va rog sa mă ajutați în ceea ce privește codul CAEN. Am doua puncte de lucru la aceeași adresă,binenteles în încăperi diferite. Activitatea ... (vezi toată discuția)
Cod caen actualizat vs. cod caen vechi Alex009 Alex009 Salut! Am cateva intrebari despre noul cod caen, dar si in general. Mentionez ca sunt incepator in lucrurile acestea si o explicatie babeasca ar fi utila ... (vezi toată discuția)