avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plingere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plingere penala

Buna ziua,
ma puteti ajuta va rog cu un model de plingere penala, deoarece sunt noua pe acest post si am fost pusa sa redectez una. este vorba de o societate care a emis niste facturi in numele firmei mele si au scos bani din firma iar cind ne-am prins in colaborare cu un lucrator din firma noastra ne-au bagat o fila cec in banca pe care noi am refuzat. cred ca am fost destul de explicita si sper sa ma ajutati.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ionela_mc , utilizator 14:04, 24 Noiembrie 2011
nu ati lamurit nimic :) cum adica au scos bani din firma? in ce modalitate si ce intelegeti dvs prin "au scos bani din firma"?
deci o firma a colaborat cu o persoana din cadrul firmei unde lucrez si a emis facturi pe care colega mea le-a inregistrat in conta dar marfa nu a fost ridicata de noi.
ea a platit facturile respective si au facut bani fifti fifti.
cind ne=am prins de problema ne mai putind face colega mea plata din cont le-a dat o fila cec pe care au introduso in banca si noi am refuzato
Eu va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat care sa va redacteze plangerea penala, mai ales ca societea dvs va suporta cheltuielile de judecata. Infractiunea conturata din ceea ce ati relatat dvs este inselaciunea prev de art.215 alin.4 din Codul Penal. Trebuie sa faceti plangerea penala in temeiul art. 222 din Codul de Procedura Penala si sa o inregistrati la Parchetul de pe langa Judecatoria in a carui circumscriptie are sediul societatea. Plangerea trebuie sa cuprinda toate datele de identificare ale partii vatamate (societatea) si ale faptuitorilor.
m-ati inteles, ma puteti ajuta?
art 215 aliniat 4 ce inseamna?
eu trebue sa o formulez pina vine advocatul societatii si el ma va completa.
va rog ajutatima.
multumesc

Alte discuții în legătură

Model de plangere penala - cec fara acoperire Raluca Trenca Raluca Trenca Buna ziua, As dori daca se poate un model de plangere penala pentru infractiunea de inselaciune - CEC fara acoperire. nu am studii de specialitate si ... (vezi toată discuția)
Fila cec anulata melyse01 melyse01 Vreau sa fac o plangare penala impotriva unui client care mi-a dat pentru marfa ridicata o fila CEC anulata fiind si in interdictie bancara. Ma puteti ajuta cu ... (vezi toată discuția)
Inselaciune cecuri in alb fara acoperire lucretzia2004@yahoo.com lucretzia2004@yahoo.com un beneficiar de al societatii ne a emis un cec in alb,ulterior noi am introdus cecul il banca, fiind refuzat la plata din motivul lipsei totale de disponibil, ... (vezi toată discuția)