avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL-D

Vrem sa infiintam un SRL-D cu doi asociati si avem cateva intrebari. Mentionez si ca sediul social va fi intr-un apartament pentru care se va face un contract de comodat.

1. Apartamentul in care va fi sediul social are 2 proprietari. Contractul de comodat trebuie facut in numele amandurora sau este suficient doar unul din ei?

2. Contractul de comodat este suficient sub semnatura privata sau este nevoie ca el sa fie facut la notar?

3. Daca avizul asociatiei de locatari se face in numele altei persoane decat unul din asociati, in calitate de imputernicit, este nevoie de un act aditional care sa ateste imputernicirea? Daca da, care ar fi acesta?

4. Se poate ca ambii asociati sa fie si administratori in societate? Daca da, cum se redacteaza asta in actul constitutiv. Adica se considera consiliu de administratie sau se poate scrie simplu ca sunt 2 administratori.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: ax3l4axel , utilizator 16:08, 24 Noiembrie 2011
-contractul de comodat trebuie facut in numele ambilor proprietari.
-este suficient sub semnatura privata, insa neaparat inregistrat la ANAF
-treceti in actul constituiv simplu, ca sunt 2 administratori
Multumesc pentru raspunsuri.

Si la intrebarea a 3-a poate cineva sa imi raspunda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social bob02008 bob02008 Buna ziua, vreau sa fac sediu social intr-un apartament la parterul unui bloc pentruun srl-d cu doi asociati. Cum procedez ca proprietarul este tatal si mama ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma cu 2 asociati ancaodagescu ancaodagescu Buna ziua, Am si eu cateva intrebari, sper sa ma ajutati. Doresc sa infiintez o firma noua, cu 2 asociati, cu drepturi egale. Nelamuririle mele sunt: 1: ... (vezi toată discuția)
Sediu social pentru ong-asociatie gabrielacp gabrielacp Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, daca este nevoie, in cazul infiintarii unei asociatii, de semnatura ambilor proprietari ai unui apartament, ce va fi ... (vezi toată discuția)