avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social

Buna ziua, vreau sa fac sediu social intr-un apartament la parterul unui bloc pentruun srl-d cu doi asociati. Cum procedez ca proprietarul este tatal si mama mea. Au act de vanzare cumparare si apartamentul e pe numele amandurora. Nu am cadastru. Este posibil sa fac doar contract de comodat si copie dupa actul de vanzare cumparare. E suficient??? Sau mai trebuie si altceva. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Publitrad SRL , Traducator autorizat 11:16, 21 Iunie 2014
Da, este suficient contractul de comodat, contractul de v/c si acordul vecinilor.
Acordul vecinilor cum se redacteaza?? Cu cel de deasupra, stanga si dreapta? Trebuie neaparat sa fie proprietar de imobil sau cu oricare membru din acel apartament.
Vecinii direct afectati: sus, jos, stanga, dreapta dupa cum se aplica. Formular de accept gasiti la asociatia de proprietari, oricum trebuie si viza asociatiei.
Ca model
ACORD


Asociatia de proprietari din ………………...……………………..……………., prin presedintele …………………………, urmare a cererii formulate de dl./d-na. …………………………………, suntem de acord ca la adresa de mai sus sa functioneze sediul societatii comerciale …………………………….


De acord,

Presedintele asociatiei de proprietari ...................................




Prezentam pentru confirmare si semnaturile proprietarilor apartamentelor invecinate:


Et. … Ap. … Proprietar: ………………………. Semnatura ..........................
Et. … Ap. … Proprietar: ………………………. Semnatura ..........................
Et. … Ap. … Proprietar: ………………………. Semnatura ..........................
Et. … Ap. … Proprietar: ………………………. Semnatura ..........................
" Urmare a cererii formulate de dl/d-na". Cine formuleaza cererea?? Proprietarul care ne da noua apartamentul spre inchiriere sau noi, membri societati pe care o s-o infiintam?

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie - acord asociatie proprietari & vecini pentru sediu grunwald grunwald Buna ziua, Pe langa contract de comodat e necesar si un acord al asociatiei de proprietari respectiv al vecinilor care au pereti comuni cu apartamentul de ... (vezi toată discuția)
Unirea a doua apartamente -prin scara interioara cdtimea cdtimea Buna ziua As vrea sa unesc 2 apartamente prin scara interioara et.7 cu et.8 (ultimul etaj) inainte de achizitionare apartamentul de sus am consultat un ... (vezi toată discuția)
obtinere acord asociatie de proprietari pt infiintare pfa ana antonia ana antonia Buna seara Revin pe forum cu cateva intrebari legate de obtinerea semnaturi de la presedintele asociatiei de proprietari privind infiintarea unui PFA. Totul ... (vezi toată discuția)