sebastian-barbulescu 
	    	Utilizator

sebastian-barbulescu 
	    	Utilizator	    

Silvia Renate Mihai  
	    	Avocat

Silvia Renate Mihai  
	    	Avocat	    

ContSters10241 
	    	Utilizator

ContSters10241 
	    	Utilizator	    

ContSters178374 
	    	Utilizator

ContSters178374 
	    	Utilizator	    

un om simplu	                   

Buna.
Vreau sa va intreb ce se poate intampla daca un prieten de-al meu este cercetet penal pt inselaciune si a fost chemat la parchet de 2 ori dar el nu s-a ... (vezi toată discuția)
	                    un om simplu	                   

Buna.
Vreau sa va intreb ce se poate intampla daca un prieten de-al meu este cercetet penal pt inselaciune si a fost chemat la parchet de 2 ori dar el nu s-a ... (vezi toată discuția)

anamaria31	                   

am si eu o intrebare : un amic de al meu este urmarit general de aproape 1 an si 6 luni nu este de gasit ..nu se stie nimik de el ....au fost facute arestari ... (vezi toată discuția)
	                    anamaria31	                   

am si eu o intrebare : un amic de al meu este urmarit general de aproape 1 an si 6 luni nu este de gasit ..nu se stie nimik de el ....au fost facute arestari ... (vezi toată discuția)

catalina1992	                   

in cat timp persoanele fugite (care se sustrag de la pedeapsa de 4ani pt trafic de droguri de mare risc dupa sentita data de inalta curte de casatie si ... (vezi toată discuția)
	                    catalina1992	                   

in cat timp persoanele fugite (care se sustrag de la pedeapsa de 4ani pt trafic de droguri de mare risc dupa sentita data de inalta curte de casatie si ... (vezi toată discuția)