avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... cand va fi examenul la barou in 2008?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

cand va fi examenul la barou in 2008?

Buna ziua. Stie careva sa-mi spuna si mie cand va fi examenul la barou, avand in vedere ca inca nu s-a afisat data examenului pe site-ul www.unbr.ro, desi eu stiam ca ar trebui, teoretic sa se afiseze cu 60 zile inaintea desfasurarii examenului? Va fi cumva in perioada 2 -6 decembrie?
Cel mai recent răspuns: Ion Gabriel Anghelus , Avocat 09:16, 11 Octombrie 2008
Informatia ca s-ar da in 2-6 decembrie si ca ar fi aparut in ziarul Romania libera din 2 oct nu se confirma. Trebuie sa asteptam cu nervii "intinsi" sa apara mai intai pe site-ul Baroului precizarea concreta . Poate totusi vom avea o surpriza astazi.....
Urmareste site-ul UNBR :

B-) Uniunea Naţională a Barourilor din România anunţă organizarea examenului de primire în profesia de avocat începând cu data de 2 decembrie 2008.
Candidaţii vor depune dosarul de înscriere la baroul în circumscripţia căruia solicită să îşi exercite profesia.
Dosarul de înscriere are cuprinsul prevăzut în regulamentul de examen ce poate fi consultat şi pe site-ul Uniunii Naţionale a Barourilor din România www.unbr.ro
Regulamentul şi programa examenului pot fi consultate la sediul fiecărui barou.
Înscrierile se fac la secretariatul fiecărui barou conform regulamentului de examen.
Relaţii suplimentare se pot solicita la sediile barourilor.

HOTÃRÂREA NR. 423 a Consiliului Uniunii Naţionale a Barourilor din România din 27 septembrie 2008 cu privire la organizarea examenului de primire în profesia de avocat în Sesiunea Decembrie 2008 (anexa nr. 1 - tematica examenului şi bibliografia; anexa nr. 2 - subiectele-cadru de examen; anexa nr. 3 - modelul cererii de înscriere la examen prevăzut la art. 4 alin. (4) din Regulamentul–cadru).

descărcare / download format DOC (word document)0000000000descărcare / download format PDF (portable document format)

Succes Ella

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Barou 2011 andra-celia andra-celia buna ziua,care este perioada de inscriere pentru sustinerea ex de primire in prof de av ca av stagiar,ca pe site nu gasesc decat datele ex propriu zise,ele din ... (vezi toată discuția)
Stagiar 2009 bissy_ralu bissy_ralu Dragii mei, am si eu o intrebare: pentru stagiatura, e obligatoriu sa-mi gasesc un avocat in circumscriptia curtii de apel unde dau examen, sau e posibil sa ... (vezi toată discuția)
Admiterea in barou mihaelamiki99 mihaelamiki99 buna ziua ..poate cineva sa ma ajute si pe mine cu mai multe detalii despre admiterea in barou??m-am intors curand din strainatate si nu stiu nimic despre ... (vezi toată discuția)