ContSters178374 
	    	Utilizator

ContSters178374 
	    	Utilizator	    

picika 
	    	Utilizator

picika 
	    	Utilizator	    

ContSters178374 
	    	Utilizator

ContSters178374 
	    	Utilizator	    

dumutaadrianred 
	    	Utilizator

dumutaadrianred 
	    	Utilizator	    

picika	                   

buna
procurorul are dreptul sa deie SUP pt o infractiune art 215 alin 1,cu prejudiciu reparat
mentin faptul ca deja am primit o SUP la o inselaciune art 215 ... (vezi toată discuția)
	                    picika	                   

buna
procurorul are dreptul sa deie SUP pt o infractiune art 215 alin 1,cu prejudiciu reparat
mentin faptul ca deja am primit o SUP la o inselaciune art 215 ... (vezi toată discuția)

mezgageza	                   

in noul cod penal exista institutia SUP (scoatere sub urmarire penala) ? ex.in timpul vechiului cod de multe ori am primit SUP cu motivatia ca fapta nu ... (vezi toată discuția)
	                    mezgageza	                   

in noul cod penal exista institutia SUP (scoatere sub urmarire penala) ? ex.in timpul vechiului cod de multe ori am primit SUP cu motivatia ca fapta nu ... (vezi toată discuția)

puncuskaa	                   

Conform art. 17 C.pen., infracţiunea este fapta care prezintă pericol social, e săvârşită cu vinovăţie şi este prevăzută de legea penală.
am ... (vezi toată discuția)
	                    puncuskaa	                   

Conform art. 17 C.pen., infracţiunea este fapta care prezintă pericol social, e săvârşită cu vinovăţie şi este prevăzută de legea penală.
am ... (vezi toată discuția)