avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... venit realizat 0 pe perioada concediului medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

venit realizat 0 pe perioada concediului medical

Din luna Mai am fost in concediu medical, iar din 15 iulie in concediu de maternitate pana pe 17 Noiembrie. Firma a intrat in insolventa in 28 Iulie.
Am scos adeverinta cu stagiul de cotizare de la Casa de Pensii si am venit realizat 0 pe perioada concediilor medicale. Cred ca acest lucru va fi o problema la dosarul pentru indemnizatie crestere copil, desi pe foaia de venituri data de lichidator, figurez cu salariu pe perioada respectiva.

Se mai pot inregistra concediile medicale astfel ca sa apara venit pe acele luni?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:05, 30 Noiembrie 2011
daca ati fost in acea perioada in concediu medical este normal ca venitul realizat sa fie 0 iar venitul brut la care se aplica contributiile, respectiv impozitul sa fie compus doar din indemnizatia de pe concediile medicale. Acest lucru nu va afecteaza insa la dosarul pt ind crestere copil, deoarece nu aveti intreruperi ci figurati probabil in concediu medical.
Pentru a beneficia de indemnizatia CCC trebuie sa aveti realizate in ultimul an anterior datei nasterii copilului , timp de 12 luni, venituri supuse impozitului pe venit si nicidecum sa aveti platite contributiile catre bugetul de stat ... in calculul celor 12 luni va intra si perioada in care ati beneficiat de indemnizatie primita ca urmare a concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea copilului anamariag anamariag Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: Lucrez la o firma de consultanta si proiectare din noiembrie 2007, anul trecut, in mai 2009 ni s-a recomandat sa ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru acordarea indemnizatiei de crestere a copilului gherlananca gherlananca Sunt insarcinata si am ca termen al nasterii 11 sept 2013. Din 2 martie 2013 sunt tot in concediu medical (datorita contractiilor) si medicul mi-a interzis sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil iliba iliba Buna seara! As avea si eu o intrebare. Sunt titularul unei institutii de invatamant superior. Pot beneficia de indemnizatie crestere copil daca am semnat un ... (vezi toată discuția)