avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1375 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... recuperare c/v bilet avion
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

recuperare c/v bilet avion

Buna!
am achizitionat bilete de avion pentru o anumita perioada, iar dupa catva timp mi s-a spus sa-mi aleg o alta perioada pentru ca nu sunt suficienti pasageri pentru a se efectua cursa; nu am avut posibilitate sa schimb perioada.
Va rog, spuneti-mi cum as putea sa-mi recuperez banii dati pe bilet.,
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cristina_virciu , utilizator 23:03, 7 Ianuarie 2012
Instiintati compania de la care ati achizitionat biletele ca nu acceptati solutia oferita si solicitati rambursarea contravalorii biletelor.
am instiintat deja, dar nimic. care ar fi pasii in cazul acesta?
se poate recupera c/v biletelor daca sunt achizitionate prin agentie de turism? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare zbor- recuperare contravaloare bilet Oana_A Oana_A Va rog sa va exprimati opinia in urmatoarea speta: Am cumparat un bilet de avion dus intors ( plus asigurare) printr-o agentie de turism, urmand sa iau zborul ... (vezi toată discuția)
Recuperare contravaloare bilete avion agentie turism Emanuel.cohal Emanuel.cohal Inainte de pandemie am achizitionat prin intermediul unei agentii de turism bilete de avion la o companie aeriana. A venit pandemia si zborurile respective au ... (vezi toată discuția)
Cum procedez legal in urma anularii unei curse aeriene? Carmen Dumitrescu Carmen Dumitrescu In luna iulie urma sa plecam la Valencia cu o cursa a companiei Iberia....intamplator am dat pe site-ul companiei si am constatat ca desi am cumparat ... (vezi toată discuția)