In luna iulie urma sa plecam la Valencia cu o cursa a companiei Iberia....intamplator am dat pe site-ul companiei si am constatat ca desi am cumparat biletele in urma cu o luna in urma prin intermediul unei agentii de turism,cursa respectiva a fost anulata...nu am fost anuntati nici de cei de la agentia de turism prin care am luat biletele si nici de cei de la companie...Pe rezervarea noastra compania Iberia ne sugereaza o cursa de a doua zi.Intrebarea mea este daca legal pot cere companiei sa-mi schimbe si ziua de intoarcere in tara pentru ziua urmatoare sau sa-mi schimbe datele in aceeasi perioada dar intre ziua de plecare si ziua de intoarcere sa fie perioada dorita de noi.Sau,in cazul in care ei sustin ca aces lucru e imposibil,sa ne returneze intreaga suma achitata.
Va mulumesc anticipat.
Art. 8 din Regulamentul european 261/2004 va da dreptul de a alege intre rambursarea, in termen de 7 zile, a intregului cost al biletului, la pretul de achizitie si redirectionarea la o data ulteriora, la alegerea dumneavoastra, sub rezerva disponibilitatii.