avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale DOCUMENTE INTERNE INTRARE IESIRE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

DOCUMENTE INTERNE INTRARE IESIRE

Este obligatoriu sau optional ptr buna desfasurare a activitatii sa ai un registru de intrari iesiri documente?

Multumesc
Potrivit art. 7 din Legea nr.16/1996 a arhivelor nationale, creatorii si detinatorii de documente sint obligati sa inregistreze si sa tina evidenta tuturor documentelor intrate, a celor intocmite pentru uz intern, precum si a celor iesite, potrivit legii.
va multumesc frumos
trebuie sa fie snuruit?
Intrebari suplimentare:
1.Ca administrator in propria mea firma (societate comerciala) pot iesi pe poarta si fara bilet de voie semnat de director (eu sunt acela) si inregistrat in registrul de intrari-iesiri documente?
2.Dar daca ies cu autoturismul personal pe poarta am nevoie de ordin de deplasare inregistrat in registrul de intrari iesiri documente?
3.Daca imi aduc si pisica, este necesar sa fie trecuta in inventar? La mijloace fixe, mobile, sau la consumabile? Cu sau fara TVA?
Multumesc. :D

PS Nu cunosc exact normele metodologice care reglementeaza si aceste detalii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2011
ContSters184021, utilizator
Raspunsul la intrebarea Dvs.: NU.
Puteti cumpara acest registru,
Aveti grija la numerotarea paginilor si la continuitatea numerelor.

Alte discuții în legătură

Proces verbal andreasfloroae andreasfloroae Buna ziua. Am si eu o intrebare. La fiecare sedinta a asociatie de proprietari se intocmeste un proces verbal. Acesta trebuie sa aiba un numar de ... (vezi toată discuția)
Numere de inregistrare intrari- iesiri gabi.b gabi.b Evidenta numerelor de inregistrare a contractelor de prestari servicii se tine separat de adeverinte, imputerniciri, adrese sau se inregistreaza toate ... (vezi toată discuția)
Instructiuni privind activitatea de arhivă la creatorii şi deţinătorii de documente VisanAndreea2015 VisanAndreea2015 Cu privire la INSTRUCŢIUNILE privind activitatea de arhivă la creatorii şi deţinătorii de documente, aprobate de conducerea Arhivelor Naţionale prin ... (vezi toată discuția)