avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzucapiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzucapiune

la retrocedarea terenurilor agricole din 1991 am facut un schimb verbal de teren cu o alta persoana ,dar titlurile de propietate au venit pe terenurile reale.Daca nu ne-am sicanat pina acum de 20 de ani,se poate apela la un proces de uzucapiune prin care fiecare sa devenim propietari asa cum ne-am inteles verbal? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: SC TOP SURVEY SRL , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 21:16, 5 Decembrie 2011
Nu puteti uzucapa.
Insa puteti incheia la acest moment un contract de schimb.
Faceti cadastrul fiecare pe terenul conform TP si apoi la notar contract de schimb.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul agricol spiridus spiridus Buna seara, ...doresc sa stiu daca in registrul agricol sunt notate toate terenurile existente, mai precis daca as putea identifica exact parcela terenului ... (vezi toată discuția)
Aplicare art.27 alin. 2 indice 1 legea 18/1991 actualizata H.LAUREAN H.LAUREAN art27. Propietarii sau mostenitorii acestora care nu s-au inscris in cooperativa agricola de productie, nu au predat sau nu li s-au ... (vezi toată discuția)
Actiune rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI am depus in ... (vezi toată discuția)