avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere

Pe data de 14 septembrie am depus la politie o plangere pentru lovire si certificatul medico-legal. Pe data de 22 septembrie am fost chemata la sectia de politie pentru audiere si confruntare. Atunci am fost intrebata daca vreau sa retrag plangerea sau nu. Am declarat ca nu retrag plangerea si ca ma constitui in parte civila. Mi-au spus ca dosarul va fi inaintat parchetului si agresorul va fi cercetat penal. Dupa aceasta data nimic nu s-a intamplat. Nu trebuia sa primesc din partea politiei ori a procuraturii un raspuns cu privre la rezultatele cercetarii ori solutia data de instanta? Unde ma pot interesa?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:41, 6 Decembrie 2011
puteti intreba la politie despre nr dosarului si apoi verificati la parchet identitatea procurorului de caz.
in general solutiilein asemenea cazuri se dau mai greu ptr ca parchetele sunt incarcate cu f multe dosare. daca va fi trimis in judecata, veti fi citat. daca se va emite NUP/SUP, veti primi rezolutia, ce poate fi contestata cf cod proc pen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie rezolutii procuror alexandrescu_cristian alexandrescu_cristian Buna ziua ! In urma cu aprox. 3 ani am apelat dupa tel. mobil pe cineva pe care l-am calomniat , amenintat si i-am adresat injurii . Acesta a facut plangere la ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala Gabrielyes Gabrielyes Buna seara tuturor! Acesta fiind primul meu mesaj in forum, doresc sa salut si sa felicit membrii acestei comunitati, unde am avut de invatat foarte multe ... (vezi toată discuția)
Admisibilitate plangere impotriva actelor procurorului danamatea danamatea stimati profesionisti ai dr penal supun atentiei dvs urmatoarea speta : procurorul de caz da NUP lui X iar prim procuroul infirma solutia si trimite dosarul ... (vezi toată discuția)