avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa cu cod caen 6311
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa cu cod caen 6311

buna ziua, am un pfa cu codul caen 6311. unde pot gasi detaliat ce tipuri de servicii pot sa prestez? ma intereseaza mai ales daca pot presta servicii de grafica a hartilor in programul AutoCad (un program de desing). multumesc!
Cel mai recent răspuns: georgeenciu , utilizator 23:12, 7 Decembrie 2011
Codul CAEN 6311 se pot desfasura activitatile:
Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web şi activităţi conexe
Această clasă include asigurarea infrastructurii pentru serviciile de găzduire a paginilor web, de prelucrare a atelor şi activităţi conexe. Sunt incluse activităţi specializate de găzduire, cum ar fi găzduirea paginilor web, servicii de streaming (organizare fluxuri) sau găzduire de aplicaţii. Activităţile de prelucrare a datelor includ prelucrarea completă şi elaborarea de rapoarte specializate pe baza datelor furnizate de către clienţi sau asigurarea prelucrării automate a datelor şi servicii de introducere a datelor, inclusiv activităţi de rulare a bazei de date (executare funcţiuni).
Această clasă exclude:
-activităţile unde furnizorul foloseşte computerul doar ca un instrument de lucru (unealtă) sunt clasificate potrivit naturii serviciilor furnizate.
se poate sa indicati o lista completa a detalierilor pentru toate codurile caen.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru gazduire siteuri merge si codul caen 4971 (de tip reseller) JhonnyB JhonnyB Buna ziua am infiinatat o noua firma cu activitate unui magazin online cu codul caen 4971. Am in statut si codul caen 6311 , dar nu este in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am o societate cu cod caen 6311 . pot livra unui ... eugen.petica eugen.petica Buna ziua ! Am o societate cu cod CAEN 6311 . Pot livra unui client si echipamentele necesare pentru gazduire pagina web ? Cod CAEN 6311 Prelucrarea ... (vezi toată discuția)
Cod caen administrare site matrimoniale ion71 ion71 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea intrebare: In cazul deschiderii si administrarii unui site de matrimoniale, care este codul ... (vezi toată discuția)