avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Pentru gazduire siteuri merge si codul caen 4971 (de ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Pentru gazduire siteuri merge si codul caen 4971 (de tip reseller)

Buna ziua am infiinatat o noua firma cu activitate unui magazin online cu codul caen 4971.

Am in statut si codul caen 6311 , dar nu este in functiune.

acest cod caen zice:


Cod Caen 6311 Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe

Aceasta clasa include asigurarea infrastructurii pentru serviciile de gazduire a paginilor web, de prelucrare a datelor si activitati conexe. Sunt incluse activitati specializate de gazduire, cum ar fi gazduirea paginilor web, servicii de streaming (organizare fluxuri) sau gazduire de aplicatii. Activitatile de prelucrare a datelor includ prelucrarea completa si elaborarea de rapoarte specializate pe baza datelor furnizate de catre clienti sau asigurarea prelucrarii automate a datelor si servicii de introducere a datelor, inclusiv activitati de rulare a bazei de date (executare functiuni).

Aceasta clasa exclude:
-activitatile unde furnizorul foloseste computerul doar ca un instrument de lucru (unealta) sunt clasificate potrivit naturii serviciilor furnizate.


vreau o parere , scrie acolo ca aceasta clasa se ocupa mai exact cu infrastructura in sine etc etc.

Daca cumpar un pachet de reseller, adica revanzare a unor servicii de hosting (eu administrez conturile incasez banii direct, etc) tot trebuie sa autorizez acest cod sau pot sa vand prin codul 4971 de comert prin internet sau case de comenzi.

Va multumesc pentru raspunsuri si clarificari !

Nu aveti printre activitatile autorizate si pe 6312 - Activitati ale portalurilor web?

Poate prima intrebare ar trebui sa fie: descrieti mai exact activitatea! Juristii nu prea inteleg tehnica, IT-istii se incurca printre legi... deci va rog descrieti exact in ce consta activitatea comerciala, mai putinh cea tehnica.

Asa am putea vedea daca ar merge, pe cale de interpretare, si 6311.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iulie 2014
horatiusasu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul caen potrivit pentru servicii de optimizare a websiteurilor pentru motoare de cautare Dan1310 Dan1310 Vreau sa stiu care este codul CAEN potrivit pentru o firma care se ocupa in primul rand cu optimizarea websiteurilor pentru motoare de cautare (SEO). Va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am o societate cu cod caen 6311 . pot livra unui ... eugen.petica eugen.petica Buna ziua ! Am o societate cu cod CAEN 6311 . Pot livra unui client si echipamentele necesare pentru gazduire pagina web ? Cod CAEN 6311 Prelucrarea ... (vezi toată discuția)
Pfa cu cod caen 6311 ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea buna ziua, am un pfa cu codul caen 6311. unde pot gasi detaliat ce tipuri de servicii pot sa prestez? ma intereseaza mai ales daca pot presta servicii de ... (vezi toată discuția)