avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Buna ziua ! Am o societate cu cod CAEN 6311 . Pot ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Buna ziua ! Am o societate cu cod CAEN 6311 . Pot livra unui ...

Buna ziua ! Am o societate cu cod CAEN 6311 . Pot livra unui client si echipamentele necesare pentru gazduire pagina web ?


Cod CAEN 6311 Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe
Această clasă include:
Aceasta clasa include asigurarea infrastructurii pentru serviciile de gazduire a paginilor web, de prelucrare a datelor si activitati conexe. Sunt incluse activitati specializate de gazduire, cum ar fi gazduirea paginilor web, servicii de streaming (organizare fluxuri) sau gazduire de aplicatii. Activitatile de prelucrare a datelor includ prelucrarea completa si elaborarea de rapoarte specializate pe baza datelor furnizate de catre clienti sau asigurarea prelucrarii automate a datelor si servicii de introducere a datelor, inclusiv activitati de rulare a bazei de date (executare functiuni).

Alte discuții în legătură

Pfa cu cod caen 6311 ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea buna ziua, am un pfa cu codul caen 6311. unde pot gasi detaliat ce tipuri de servicii pot sa prestez? ma intereseaza mai ales daca pot presta servicii de ... (vezi toată discuția)
Pentru gazduire siteuri merge si codul caen 4971 (de tip reseller) JhonnyB JhonnyB Buna ziua am infiinatat o noua firma cu activitate unui magazin online cu codul caen 4971. Am in statut si codul caen 6311 , dar nu este in ... (vezi toată discuția)
Alegere cod caen docmeniul it Dinu _ Dinu _ Ce cod CAEN credeti ca este potrivit pentru o activitate care consta in punerea la dispozitie a unei infrastructuri (server) catre clienti persoane juridice ... (vezi toată discuția)