Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Am si eu o nelamurire, poate ma ajutati domniile voastre. Am nevoie de un certificat de atestare fiscala de la finante, care nu vor sa-l elibereze decat daca imi platesc darile catre stat. Dar eu il vreau si cu datorii. In ordonata de guvern nu scrie nicaieri ca daca nu am platite datoriile catre stat nu pot primi certificat fiscal. Intrebarea mea e: e legal acest refuz al finantelor de a-mi elibera certificatul pana nu platesc datoriile catre stat? Va multumesc
certificatul fiscal se elibereaza tocmai pentru atestarea sau nu a datoriilor contribuabilului.Este un abuz ca nu va dau certificatul cu datorii.Binenteles ca se elibereaza cu datorii.
Asa ma gandeam si eu. Mai ales ca modelul certificatului fiscal are o rubrica speciala pt aratarea datoriilor. Ce as putea face in cazul acesta? Cum sa ii oblig sa mi-l elibereze si cu datorii?
le-am depus, mi s-a dat nr de inregistrare, termen pentru ridicarea certificatului si mi s-a spus sa nu ma gandesc sa-l ridic pana nu platesc datoriile
Certificat fiscal
c_andreea
Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Ca sa scoti un certificat fiscal de la finante, trebuie sa ai un motiv? Daca eu vreau sa vand o masina si am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Declarație 406 presupune raportarea la Fisc a tuturor datelor din contabilitatea unei firme (încasările și plățile, produsele aflate în stoc, taxele plătite, înregistrările contabile etc.) într-un mod standardizat, care trebuie să respecte întocmai schema tehnică impusă de autoritatea fiscală.
Cursul practic oferit de avocatnet.ro va cartografia noul sistem SAF-T, fiind gândit ca un instrument de orientare în care vom analiza aplicat,timp de 8 ore, noul sistem de raportare, astfel încât fiecare participant să înțeleagă cum se identifică și se raportează informațiile cerute de Fisc prin declarația 406.