avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... valabilitate minuta modificata la apia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

valabilitate minuta modificata la apia

Buna seara,
Detin un teren agricol pe care o persoana a lucrat-o in baza unei minute facuta intre dinsul si cel care imi lucra pamintul inainte. Aceasta minuta a fost facuta pentru anul 2008/2009 si pt a ridica eventualele subventii de la stat, dar am gasit-o modificata la apia (2008/2011).mentionez ca domnul care mi-a lucrat terenul in baza acestei minute (pe care ulterior a modificat-o), nu are si nu a avut cu mine contract de arenda ,desi in minuta respectiva mai sunt trecute si alte loturi de teren cu care are contracte de arenda incheiate.precizez de asemeni ca domnului i-am facut plingere la politie pentru tulburare de posesie si incendierea miristei.Rugamintea mea la dumneavoastra este sa imi spuneticare este valabilitatea unei minute din punct de vedere legal , ce consecinte poate suporta prima persoana care mi-a lucrat pamintul si a facut acea minuta fara sa imi ceara acordul? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Poate da cineva un raspuns ??? contrazicere intre avocati pe drept penal ContSters241026 ContSters241026 Tainuirea unei fapte penale in speta Tulburare de posesie ? Speta: Un cetatean detine un teren agricol intr-o comuna. Cetateanul fiind dintr-o alta ... (vezi toată discuția)
Exploatare teren agricol de catre persoana necunoscuta Cristiancc1 Cristiancc1 Buna ziua. Sunt proprietarul unui teren agricol intabulat si am descoperit ca acesta a fost cultivat cu floarea soarelui. Primaria, in urma adresei facute, ... (vezi toată discuția)
Asociatie agricola imi cultiva terenul agricol fara aprobarea mea mihail_cc mihail_cc Buna ziua, Acum 5 ani am cumparat un teren agricol in jud. Ialomita. Din urmatorul an, cand am vrut sa il cultiv am constatat ca terenul era deja ... (vezi toată discuția)