avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... motivarea sentintei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

motivarea sentintei

Am fost parte intr-un proces de uzucapiune care sa incheiat in 26 oct. 2011, urmand a se da sentinta. Sa amanat pronuntarea pe 2 noem. apoi pe 9 noem.cand sa
pronuntat "se respinge actiunea"dar am inteles ca trebuie sa existe si omotivatie a sentintei,aceasta motivatie nu apare in registru judecatoriei. Am inteles ca in termen de 30 de zile judecatoria ar fi trebuit sa ne anunte.Cat sa mai asteptam? sau ce pot sa fac ca sa aflu motivatia sentintei?Va multumesc ptr. toate sfaturile pe care le dati.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 17:51, 17 Decembrie 2011
va vine acasa... in termen de 15 zile de la comunicare aveti posibilitatea sa faceti recurs
Hotararile civile se redacteaza in 30 de zile de la pronuntare si apoi se comunica partilor.
Verificati la arhiva instantei daca hotararea dvs. a fost redactata , iar in cazul in care nu a fost redactata, formulati o cerere pentru urgentarea redactarii hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil de partaj bunuri comune - pronuntare fond Taisa Denisa Taisa Denisa Din anul 2006 am intentat la judecatoria Deva un proces civil de partaj bunuri comune dupa divort. In 17 decembrie 2010 a avut loc pronuntarea. Ceea ce ma ... (vezi toată discuția)
Obtinerea deciziei de divort cristyfurisi cristyfurisi Buna ziua, As dori sa aflu cum pot intra in posesia deciziei de divort. Sentinta de divort a fost pronuntata in data de 4 martie 2011, iar eu nu am intrat ... (vezi toată discuția)
Divort emy_39 emy_39 buna ziua.as dori sa aflu in cat timp ajunge hotararea judecatoreasca acasa, daca ultima infatisare a fost pe 21 octombrie 2010.pentru afi valabila trebuie ... (vezi toată discuția)