avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am pierdut chitanta cu care am achitat o amenda de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am pierdut chitanta cu care am achitat o amenda de circulatie

cum se procedeaza in cazul in care am pierdut chitanta cu care am achitat o amenda de circulatie, nu am trimis copie dupa chitanta la organul emitent si cind am fost sa platesc impozitul mi-a aparut amenda . precizez ca stiu data si nr pv si locul unde am platit amenda , #-o
Solicitati o dovada, de la unitatea administrativa care v-a incasat banii.
va trebui sa cereti de acolo de unde ati platit, o copie dupa chitanta /adeverinta ca ati platit
Vi se poate emite o dovada la cerere, a platii amenzii respective pe care sa o prezentati la organul fiscal din localitatea unde aveti rolul fiscal.
Cum pot obtine o copie pentru justificare, cum pot sa demonstrez la creditor?
Ultima modificare: Duminică, 29 Octombrie 2017
Admin, administrator
MODESTJURAVLE16 a scris:

CUM POT OBTINE O COPIE PENTRU JUSTIFICARE

Solicitați in scris copie dupa chitanță la instituția la care ati platit.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Octombrie 2017
Gheorghe Florin, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Amenzi circulatie : 2009 /20012 Roxana-POPA Roxana-POPA Buna ziua, Am primit o instiintare prin posta cum ca as avea neplatite 2 amenzi. Una din 2009 si una din 2012. Nu-mi amintesc clar de ele. ( unde le-am ... (vezi toată discuția)
Somatie amenda platita Silviudrt Silviudrt Buna ziua, azi am primit de la primarie o somatie de plata a unei amenzi de circulatie de acum un an pe care am platit-o atunci pe loc la agentul de politie. ... (vezi toată discuția)
Somatii de plata amenzi achitate, actionare in judecata ditl Vickers Vickers Acum 2 ani am fost somat de catre DIRECTIA DE IMPOZITE SI TAXE LOCALE precum ca nu am platit o amenda... am cautat chitanta ca sa pot dovedi ca am platit dar ... (vezi toată discuția)