avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită intrebare executare
Discuție deschisă în Executare silită

intrebare executare

am si eu o intrebare. Suntem 2 proprietari pe o casa cu teren. Nu stam amandoi acolo, doar eu. Am inteles ca el are o executare silita de la un tel neplatit. Singurul bun pe numele lui este casa. Se poate sa vina sa imi ia casa, daca suntem 2 proprietari diferiti? Se poate face ceva cu executorul, sa platesc eu datoria si sa imi ramana mie casa???
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:18, 20 Decembrie 2011
pe executor nu-l intereseaza de la cine primeste banii...dar nici casa nu o poate trece numai pe numele unui proprietar,nu este treaba lui...
am inteles. Deci chiar daca platesc acea datorie, nu se poate sa mi se incredinteze mie casa definitiv.
Dar daca eu nu o platesc, se poate pune sechestru pe toata casa?
nu, pe toata casa in nici un caz...numai pe cota celuilalt proprietar dar, dupa ce va fi stabilita de catre instanta. Am o nedumerire:cat are de plata de s-a ajuns la...casa?
el spune ca ar fi o datorie de 600ron. Eu din cate stiu, nu se pune executare pe casa ptr atat. Ideea e ca vrea sa platesc eu datoria , si sa ii mai dau si bani, ca sa il scot din actele casei.
Ma ameninta ca singurul bun care il are este casa in care locuiesc eu, si ca sa ajuns la executare cu acel abonament, si ca el nu il plateste. Din ce am inteles alte venituri nu are.
Puteti profita de pe urma acestei situatii oferindui o suma de bani. Mare atentie insa ... sa va faca dovada ca si-a achitat datoria. Nu o achitati dumneavoastra in numele lui decat daca aveti inscrisuri in acest sens. Astefel puteti dobandi drepturi depline pe locuinta. De regula cei care apeleaza la astfel de motivatii nu doresc altceva decat sa capete niste sume de bani... in general cele oferite... nu prea au pretentii in acest sens daca situatia este de asa natura.

Alte discuții în legătură

Telefonia mobila si prescriptia word12 word12 buna la voi si ma bucur ca existati..! acum cam 5 ani am avut abonament la [editat] si mi-a venit sa platesc cam 660 ron,dar eu nu am vb de respectiva suma si ... (vezi toată discuția)
Executare silita - sechestru asigurator Andrei.Ionut Andrei.Ionut Salut! Am cateva întrebari. 1. În cazul unei executări silite la ce apelează executorul prima data proprie pe salariu, sechestru asigurator pe mașină ... (vezi toată discuția)
Executare silita- somatie din partea firmei de recuperari creante cristian15coman cristian15coman Buna ziua!Va rog mult sa nu ocoliti acest mesaj.Am primit de la eos -ksi o notificare prin care in termen de 5 zile sa achit suma de 8271,97 pe care eu nu o ... (vezi toată discuția)