avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... CRACIUN FERICIT!
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

CRACIUN FERICIT!

Magia Sfantului Craciun sa va cuprinda si sa va poarte pe aripile sale pana sa atingeti cu degetele bolta cereasca si sa culegeti un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi in casa si inimile voastre.Sarbatori fericite si La Multi Ani !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:07, 24 Decembrie 2011
Un gand bun tuturor in Seara de Craciun!
Tuturor utilizatorilor forumului,cu ocazia Craciunului,sarbatori fericite,multa sanatate,
fericire,intelegere si intelepciune,toleranta,cu speranta unui an nou mai bun cu indeplinirea tuturor dorintelor
In mod special administratorului acestui forum domnului Alin Popescu cat si tuturor moderatorilor,consultantilor ,sarbatori fericite,sanatate si indeplinirea de noi deziderate pentru functionarea acestui forum
LA MULTI ANI !!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Craciun fericit!!!! Doina Elena Doina Elena Sper sa imi permita domnii administratori sa postez un mesaj de Sfintele Sarbatori. Cred ca fiecare simte nevoia sa transmita un gand bun celorlalti ... (vezi toată discuția)
Craciun fericit ! Cornel  Vasile Cornel Vasile Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sfintele Sărbători de Crăciunsă vă aducă sănătate, putere de muncă ... (vezi toată discuția)
Crăciun fericit ! oanaportar oanaportar Crăciun fericit, cu pace și liniște în suflet ! La mulți ani tuturor celor care răspund la întrebările noastre și ne ajută cu un sfat ! Cu ... (vezi toată discuția)