avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CRACIUN FERICIT!!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CRACIUN FERICIT!!!!

Sper sa imi permita domnii administratori sa postez un mesaj de Sfintele Sarbatori. Cred ca fiecare simte nevoia sa transmita un gand bun celorlalti participanti la Forum, unde ne petrecem minute bune "discutand" intre noi.

Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in sus cu recunostinta si peste tot cu iubire, ca sa primim cu smerenie Nasterea Mantuitorului !
Va doresc un Craciun Fericit, sanatate si multe realizari!!!

Cu stima,
Cel mai recent răspuns: ContSters21696 , utilizator 19:29, 25 Decembrie 2008
Craciunul e aproape si sufletul se primeneste sa primeasca cu pace si voie buna vestea nasterii Domnului nostru. Deschide-ti inima, impaca-te cu cine te-ai certat, lasa grijile deoparte, reuneste-te cu cei dragi si astepta-l, cu nerabdarea inocentei copiilor, pe Mos craciun. Trezeste-ti speranta spre mai bine si fa-le celor din jurul tau doar surpize ce le vor imbata sufletele de fericire.
In prag de sarbatoare pregateste-ti casa pentru colindatori si sufletul pentru bucuriile ce il asteapta in seara de Ajun. Si nu uita ingerii vor dansa pe cer hora bucuriei nasterii Lui Iisus! Smereste-te si vei vedea si tu lumina lor binecuvantata.
Sarbatori fericite!
Rodica Ciobanu
Colind:
"Astazi s-a nascut Hristos,
Messia chip luminos,
Laudati si cantati
Si va bucurati !"

Pentru administratorii, moderatorii, userii si toti cei care ajung pe acest site, LA MULTI ANI si CRACIUN FERICIT !
Av.Florentina Albu
Fie ca taina sfanta a Nasterii Domnului Isus Hristos sa va aduca bucuria si emotia Craciunului prin speranta unui viitor mai bun!
Doresc ca NASTEREA DOMNULUI sa va aduca in suflet multa lumina si caldura sufleteasca.
Sarbatori Fericite si sa aveti parte numai de bucurii in noul an.

“La Multi Ani”
In aceasta zi sfanta din sacul Mosului sa se reverse peste sufletele voastre cele mai de pret daruri: fericire, intelegere si armonie. Sa uitam pentru o zi de taote relele si sa cinstim cum se cuvine Nasterea Domnului!

Sarbatori Fericite tuturor!
Cand ultimele zile cad din mii de calendare,
Se-aprind stelute-n crengi de brad
Ca semn de sarbatoare.
Cind toti ce dragi ureaza acum, cuvinte de iubire
M-alatur lor si va urez NOROC SI FERICIRE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarbatori cu bine! Mariana Trufin Mariana Trufin Chiar daca nu mai este mult,craciunul e aproape si sufletul se primeneste sa primeasca cu pace si voie buna aceste sarbatori Divine. Deschideti-va inima, ... (vezi toată discuția)
Sarbatorilede iarna maria1956 maria1956 pentru toti utilizatorii, colaboratorii , moderatorilor si administratorilor acestui site.va doresc ,,Ca lumina blanda a sarbatorilor sa va aduca pace ... (vezi toată discuția)
Sarbatori fericite! Adriantot Adriantot Va doresc sa aveti un Paste fericit! Sanatate si bucurii alaturi de cei dragi. Numai ganduri bune! Adrian T - Iasi :vishenka: (vezi toată discuția)