avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Ce faci daca nu le place copiilor tai ce postezi pe ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Ce faci daca nu le place copiilor tai ce postezi pe Facebook?

Ce faci daca esti o mama de 50 ani, ai cont pe facebook,postezi ceva si nu le place juniorilor tai? SIMPLU.Te suna la telefon ca sa stergi postarea si tu o stergi. Ati patit-o si voi?
Cel mai recent răspuns: ContSters135088 , utilizator 09:17, 26 Decembrie 2011
:D

Daca reducem intrebarea la Mama activa pe internet poate fi cenzurata de odrasla?, raspunsul este Da (pentru ca mama este prea permisiva in unele privinte).

Daca mama s-a enervat? Da, s-a cam enervat, dar pentru ca postarea respectiva se referea la progenitura n-a avut incotro si s-a conformat.
nu am fost enervata, a fost de genul, ce faci mama? tu nu vezi ca ai iesit din timp?
''Iesirea din timp'' era referire la varsta dvs.?
Ca in cazul acesta... eu la al meu i-as fi facut :fight:
Daca am inteles gresit, imi cer scuze
adica am iesit din timp, pt ca eu am un telefon mobil simplu, de pe care pot sa sun si pe care sa fiu sunata, ei au smart phone-uri, adica am ramas cam in urma, si imi place pt ca eu pot sa le spun cum a fost si ce am invatat eu , obligata, sa pot sa instalez un program pe laptopul meu, sa invat sa trimit mesage, sa invat ca tr sa te loghezi, sa iesi si multe alte chestii. Si cand mai stii si engleza invata de una singura, juniorii nu te pot vinde. Imi place!!!
Cati ani au copiii Dvs.? Eu si copiii mei postam in acelasi timp pe F.B., fiica mea imi scrie acolo ca este mandra de mine. Cred ca e vorba de perceptia copilului. Ii este rusine ca mama are cont acolo? De ce? Ar trebui purtata o discutie serioasa pe aceasta tema.

Si in niciun caz nu as sterge ceea ce am postat, numai pentru a le face lor hatarul. Ca si colega mea care v-a raspuns mai sus, pentru:
tu nu vezi ca ai iesit din timp?

si eu as fi facut la fel :fight:.

Craciun luminat si sarbatori fericite!

Edit later:

Si cine este de vina pentru toate acestea? Daca nu aveau smart phone-uri?
Ultima modificare: Duminică, 25 Decembrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

Alte discuții în legătură

Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)
Dedicatii muzicale si nu numai...pentru copiii nostri...:)  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Pentru ca se apropie Mos Nicolae va invit sa le faceti o surpriza celor mai mici membri ai familiilor Dvs. Cu siguranta se vor bucura daca isi vor vedea ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de la mos craciun Ares-3 Ares-3 Dragii mei, Anul acesta m-am hotărât să ascult şi dorinţele adulţilor. Am bântuit internetul câteva luni până m-am hotărât. Am ales ... (vezi toată discuția)