avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice documente achizitie directa
Discuție deschisă în Achiziţii publice

documente achizitie directa

Poate cineva sa-mi trimita si mie model de nota justificativa si nota de fundmentare folosite in achizitia directa?
adresa mail chychy_cris@yahoo.com

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dorela , utilizator 14:07, 4 Ianuarie 2012
Nota justificativa
privind selectarea procedurii de achizitie ACHIZITIE DIRECTA

1. Categoria de produse/servicii/lucrari : ..........................................................
2. Codul de clasificare CPV : .................................................................................
3. Valoarea achizitiei: ................................................................... lei (fara TVA)
4. Procedura de achizitie conform legii : ACHIZITIE DIRECTA
5. Justificarea achizitiei : -

• Exemplificarea situatiei concrete si oportunitatea achizitiei se face conform referatului anexat si a notei de fundamentare
• In conformitate cu reglementarile legale privind achizitiile publice din OUG 34/2006 si in conformitate cu modificarile ulterioare ale acesteia , propunem spre aprobare abordarea proceduri __ACHIZITIE DIRECTA___ conform pragului valoric de 15000 Euro/cod CPV/an financiar.

In baza celor precizate mai sus, rugam dispuneti, achiziţionarea de ...............................................................



Director /Ordonator de credite

ªef Birou Achizitii


Directia Juridica


Nota de fundamentare

Privind achizitia directa de ___________________


Mentionam ca produsul / serviciul / lucrarea ___________________________ achizitionat prin acest contract nu depaseste pe codul CPV pe anul 2011 valoarea de 15000 EURO conform OUG 34 / 2006 cu modificarile ulterioare, acest fapt determinandu-ne sa alegem procedura de achizitie directa.
Mentionam ca acest produs este necesar pentru ______________________________________(se va trece necesitatea/oportunitatea/ justificarea achizitiei).




Director/Ordonator de credite



ªef Birou Achizitii
Daca am mai multe coduri CPV intr-un referat, ce trebuie cumparate (am cumparat dulciuri pt pomul de craciun, nu depasesc 15000euro, achizitie directa), cum trec in nota justificativa si cea de fundamentare?Se trec codurile CPV pt fiecare produs? sau doar categoria din care fac parte, FARA A MAI PRECIZA DESPRE CE E VORBA spre exemplu: produse pe baza de zahar CPV 15833006?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achiziþii publice, procedura :achiziþia directã kyra kyra Vă rog să mă lămuriţi, ca în cazul în care aplicăm procedura de achiziţie directă, ce fel de acte justificate trebuie să conţină dosarul de ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa-pasi derulare danatmr9 danatmr9 Buna ziua! As dori sa stiu unde gasesc exact PASII pentru desfasurarea Achzitie directa? De asemenea, as dori sa vad care sunt situatiile cand se poate face ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa ajutor ! Razvan Popescu Razvan Popescu Buna ziua, rog sa ma informati si pe mine despre achizitia directa a produselor. Stiu ca e legala e prevazuta de art 19 din Oug 34/2006 stiu ca tr o nota ... (vezi toată discuția)