Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SUMAL

Ajutati-ma,va rog,daca stiti cum se salveaza datele in noul Sumal? Trebuie salvate in fisier de tip.suml,dar nu reusesc sa o fac si am depasit termenul legal de mult! Va multumesc frumos!
nu stiu ce inseamna termenul
vornicu lumi a scris:

Ajutati-ma,va rog,daca stiti cum se salveaza datele in noul Sumal? Trebuie salvate in fisier de tip.suml,dar nu reusesc sa o fac si am depasit termenul legal de mult! Va multumesc frumos!

Din cercetarile efectuate pe net am ajuns la concluzia ca e un program pentru cei care lucreaza in industria lemnului ...Referitor la depunere am gasit ca s-ar depune lunar:
[ link extern ]
E cam veche metodologia, dar avand in vedere ca nu stiam ce e Sumal dar totusi m-am dumirit, ar trebui sa incercati sa va puneti la punct cu legislatia......
si mai intrati pe forumuri k sunt foarte utile...
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2012
leuca_luminita, utilizator
va multumesc pentru raspuns,dar sunt la curent cu legislatia,sunt activa pe forumuri,dar problema mea era pur tehnica,sa zic asa,adica aveam nevoie de pasii care trebuie facuti pentru a salva datele in noul sumal ,care este ....:-/#-o .Inca o data,merci pentru efort!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salvare d.112 ptr.unitatea fiscala camicami camicami Am completat D.112,validata,fara erori,dar nu stiu de unde si cum sa o salvez pe stick ptr.unitatea fiscala. Ce denumire trebuie sa aiba fisierul salvat ? ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal marianamu marianamu buna ziua tuturor hepl! Am tot incercat sa transmit revisalul nou si am primit urmatorul mesaj de eroare: \"ORA-20011: Formatul Fişierului este Invalid. ... (vezi toată discuția)
Export fisier-noul revisal molly27 molly27 Am introdus un contract nou de munca in [b]noul[/b] revisal,insa nu mai stiu cum trimit la inspectiamuncii. Pana acum am salvat datele in format .xml si am ... (vezi toată discuția)