avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Export fisier-noul Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Export fisier-noul Revisal

Am introdus un contract nou de munca in noul revisal,insa nu mai stiu cum trimit la inspectiamuncii.
Pana acum am salvat datele in format .xml si am incarcat acest fisier ,dar acuma nici nu mai da optiunea de a salva datele in format xml, doar in word,Pdf si excel.

Nu-mi dau seama ce trebuie facut.
S-a lovit cineva de aceasta problema?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:44, 19 August 2011
Aplicatia Revisal 5.0.6 exporta fisiere in format RVS. Acestea trebuiesc depuse pe linkul corespunzator noului sistem aflat la adresa [ link extern ]
Multumesc mult!
si cum verificam datele introduse? ca validatorul din program nu recunoaste acest format. iar de deschis acest fisier nu am reusit....? a gasit cineva cum se pot face aceste operatii?
multumesc!
Da aveti dreptate nici eu nu reusesc sa vad acest fisier...transmitem asa pe de rost...iar la rapoarte imi da doar datele societatii si acel cod de transmitere....alceva nimic ...din marile exemple din asa zisa lui carte tehnica...asteptam raspunsuri...
Datele introduse se pot verifica , ca si pana acum ... din surse neoficiale , se pare ca programul va sufer noi modificari in ceea ce priveste formatul fisierului pentru export.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal sirbu maria b. sirbu maria b. Buna seara, Va rog sa-mi spuneti cum se poate salva din programul revisal , actuala versiune din export-generare registru in xml. Extensia salvata pana acum ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal julia_chi julia_chi Stie cineva daca pentru transmiterea noului format al Revisal trebuie o noua parola? Pe noua pagina de transmitere nu imi recunoaste parola. (vezi toată discuția)
Revisal ContSters159916 ContSters159916 Incerc sa trimit revisalul pe e mail. S a generat un fisier rvs. Dar cand am intrat pe site sa l transmit apare sa inkrc un fisier xml.In acest caz ce sa fac? ... (vezi toată discuția)