avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit fondul de comert
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

fondul de comert

Ce inregistrare contabila se face pentru vanzarea fondului de comert?Este vorba despre o persoana juridica cu profil farmaceutic care vinde altei persoane juridice autorizatia emisa de Ministerul Sanatatii pentru un punct de lucru.Este acesta un venit impozabil?Va multumesc mult pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Vanzare fond de comert ContSters128282 ContSters128282 Am o nelamurire: trebuie sa fac un contract de vanzare cumparare a fondului de comert, dar trebuie sa vand doar fondul de comert de pe un anumit punct de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de la itm? suciu_diana suciu_diana Buna ziua, am inteles bine sau prestatorii de servicii trebuie sa obtina de la ITM o autorizatie de protectia muncii? Despre ce servicii vorbim? Imi ... (vezi toată discuția)
Proceduri comert online MonaGeorgescu MonaGeorgescu Referitor la comertul online am urmatoarea situatie: O societate comerciala produce in Romania creme si integratori farmaceutici pe care le va vinde in clinici ... (vezi toată discuția)