avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributie asigurari sociale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributie asigurari sociale

Avand in vedere includerea in contributia individuala de asigurari sociale a cotei de 3,5% aferenta fondurilor de pensii administrate privat, la cei care nu au pensii private, la contributia individuala se plateste mai putin cu 3.5% si mai mult cu acest procent la contributia datorat de angajator?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 17:26, 9 Ianuarie 2012
Nu se intampla acest lucru
Contributia individuala datorata la CAS este aceeasi ,numai ca in cazul in care s-a aderat la un fd. de pensii privat pilonul II,pensii private obligatorii, din suma retinuta si virata ,cota respectiva se redirectioneaza catre fd. respectiv,prin Casa de Pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota contributii sociale 2012 Angela Stancioi Angela Stancioi Buna ziua, Casa Nationala de Pensii Publice CNPP a facut publice prevederile Legii nr. 294/2011.Astfel, pentru anul 2012, cotele de contributii de asigurari ... (vezi toată discuția)
Contract la fond de pensii facultative si contract de asigurare sociala luciano39ok2007 luciano39ok2007 Legea 294/2011 mai stabileste ca, in cota de contributie individuala de asigurari sociale, este inclusa si cota de 3,5% aferenta fondurilor de pensii ... (vezi toată discuția)
Reforma pilonul ii pensii private pentru anumite categorii de angajati! trandafir florina trandafir florina Care sunt categoriile de angajati care vor adera la pilonul II de pensii private incepand cu 2011 ? (vezi toată discuția)