Apar si eu cu o problema: Am lasat cheia de la masina in buzunarul hainei, pe bancheta din spate, cu geamuri foliate, pt a urca bagaje, la primul nivel al unei cladiri, prin urcari succesive, in curtea interioara a unei cladiri. Dupa 20 min, cand am terminat de carat am observat ca din masina mi-a fost sustrasa haina cu tot cu cheie. Am fost la politie, ...autor necunoscut...
Am fost la omniasig si a inceput povestea:
De la data furtului cheii se suspenda polita pentru furt total. Pentru a reintregi polita, eu trebuie sa schimb, pe banii mei, toate incuietorile si sistemul de inchidere centralizata, sa duc la ei incuietorile si cele 2 chei, iar ei imi deconteaza doar o chei. In acest timp eu platesc rata 53 euro/luna, casco, aprox 2400euro sist de inchidere, basca haina de piele care nu e casetofon si nu face parte din inventarul masinii deci paguba fraierului, recte eu.
E corect asa?
Deci in acest moment eu nu am masina asigurata de furt pt ca platesc polita si nu mai am bani de schimbat toate incuietorile.
daca nu schimbati toate incuietorile riscati sa va "zboare" cineva masina.
raspunsul la intrebarile pe care ni le puneti , le gasiti chiar in contractul de asigurare la clauze.
in mod normal ar trebui sa fie trecute toate variantele posibile.
Atat timp cat in contractul CASCO sunt niste clauze cu care ati fost de acord initial nu puteti face altceva decat sa bagati mana in buzunar dupa banuti si sa schimbati incuietorile(pentru a putea reintra in contract). Oricum veti cheltui mai putin decat daca ar fi sa ramaneti fara masina.
Inainte de a se fi nascut ideea grasita de a va fi dus glont la asigurator...., mai bine contactati mai intai un avocat meserias, la care va duceati cu contractul in mana si ii spuneati patania, si ii invatati cum sa va protejati mai bine dreprurile.
V-ati dus direct in "gura lupului " si v-ati vaitat ca sunteti .."oita neatenta". Si ,... Lupullll ...." Hat", va luat de ... fraiera...
Eu va sfatuiesc sa reziliati de maine contractul cu firma aia care va trateaza ca pe neaica nimeniea , numai bun de plata !
Pe undeva au ei dreptate, isa abuzeaza de buna dvs credinta si de sinceritatea dvs insa inteleg sa va puna sa platiti orice numai ca ei sa fie pusi la adapost si cand se intempla evenimentul asigurat sa va scoata tot pe dvs vinovata si sa nu va despagubeasca deloc.
Ati gresit pentru ca nu ati fost niciodata in tema cu o asemenea experienta, insa nu uitati pe viitor intrebati profesionistii mai inainte de a face un pas care de obicei va costa mult mai mult decat sfatul pe care il solicitati inainte de a va apuca sa faceti ceva gresit si cu consecinte financiare imprevizibile ptr dvs .!
Caseta de valori
Artigas
Va salut,
Am inchiriat o caseta de valori la o banca,si am avut surpriza sa primesc doua chei identice, in loc de una cum este regula la toate ... (vezi toată discuția)