avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... FURT AUTO CASCO BCR
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

FURT AUTO CASCO BCR

Buna seara,
Am si eu o probleme , mi-a fost furata masina cu talonul in ea si as dori sa stiu si eu ce sanse mai am sa obtin banii de la casco???

Multumesc frumos.#-o#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 18:57, 6 Februarie 2011
Va cam grabiti! Ati anuntat la politie furtul? Implicit trebuie sa anuntati si asiguratorul!

Intai trebuie demarate cercetari de catre organele abilitate. Daca nu o sa gaseasca masina, asiguratorul va trebui sa va despagubeasca! Trebuie insa sa aveti rabdare

Daca nu aveti pentru depunere la asigurator cele doua randuri de chei originale, sansele de despagubire scad considerabil.
Furtul sa petrecut pe data de 02.02.2011 am observat pe 03.02.2011 am anuntat politia au venit au facut demersurile pentru inceperea anchetei pe data de 04.02.2011 am mers si am instiintat BCR asigurari , detin CARTEA DE IDENTITATE A MASINI , CELE 2 CHEI , CHEIE SERVICE SI TOATE TELECOMENZILE ce au fost declarate si fotografiate de catre BCR asigurari .

Singurul lucru e faptul ca am avut talonul in masina cand mi-a fost furata.
In cazul in care dupa cele 60 de zile de ancheta politia declara ca nu se gaseste ce sanse am sa imi iau banii de la firma de casco?

P.S. masina nu este a mea mi-a fost imprumutata de catre un prieten care nu este in tara.
Se pare ca aveti sanse sa primeasca (proprietarul) despagubirea(daca nu se gaseste masina).Convingeti-va citind conditiile de asigurare atasate politei, la capitolul Furtul autovehiculului, si verificati daca ati indeplinit toate obligatiile avute in cazul producerii unui astfel de eveniment.
Ultima modificare: Duminică, 6 Februarie 2011
nucu$, utilizator
Am cerut contractul dar am primit un raspuns aiurea cum ca nu il au in sediu unei banci , dar am inteles ca ar scrie in el si ca am nevoie de talon....

Alte discuții în legătură

Autocar nicolaedorusorin nicolaedorusorin Mi sa furat autocarul si odata cu el si talonul de inmatriculare , exista asigurare casco la care nu inteleg procedura in cazul in care nu il pot depune in ... (vezi toată discuția)
Litigiu comercial asigurari auto Username Username societatea noastra a avut un auto asigurat casco, care a fost furat de la sediu impreuna cu certificatul de inmatriculare (talonul) masinii. asiguratorul a ... (vezi toată discuția)
Furt auto oblio oblio Buna seara. Mi-a fost furata masina din fata blocului , am fost la politie sa depun plangere si la asigurare sa-i informez de furt unde am depus toate actele ... (vezi toată discuția)