Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

declaratia 392B ANAF

Buna ziua,
Am si eu cateva intrebari privind 392B, ce trebuie depusa la ANAF pana la data de 25 februarie, va rog daca ma puteti lamuri:
- se mai ataseaza ceva la formular (copii de facturi, etc)?
- suport electronic inseamna CD? sau dischete?? scuze, dar am intalnit intr-o informare recenta pe avocatnet ca declaratiile se depun pe dischete..(!?!). :stunned:

Multumesc.
Cu stima
Cel mai recent răspuns: ion71 , utilizator 10:45, 15 Ianuarie 2012
Anul trecut s-a depus pe discheta si tiparita. Din cate stiu eu nu trebuie atasat nimic.
Multumesc mult!
Cu stima,
Ion

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D392a pentru 2013 cateldestept cateldestept A aparut D392A pentru 2013, de unde descarcam? Ce inseamna se depune pe suport electronic, este suficient un stick de pe care sa preia declaratia? (vezi toată discuția)
Nu am contabil; ce fac cu declaratiile? Cristink Cristink Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, am ramas fara contabil si nu pot gasi un contabil in asa scurt timp pt depunerea declaratiilor de TVA si a ... (vezi toată discuția)
Declaratie de inactivitate pfa cibo0505 cibo0505 Buna ziua, anul trecut am infiintat un PFA, si pana la sfarsitul anului fiscal am inregistrat doua facturi de cheltuiala pe el. Intrebarea ar fi, daca trebuie ... (vezi toată discuția)