avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Nu am contabil; ce fac cu declaratiile?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Nu am contabil; ce fac cu declaratiile?

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, am ramas fara contabil si nu pot gasi un contabil in asa scurt timp pt depunerea declaratiilor de TVA si a celorlalte. Exista vreo procedura, un termen de amanare pana rezolv aceasta problema?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 14:19, 23 Octombrie 2013
Nu exista o astfel de procedura sau termen de amanare. Declaratiile trebuie depuse in termenul legal.
Pot fi depuse declaratii de catre administrator si daca gresesc sa poata fi rectificate? Ma gandesc ca nu sunt la zi cu toate procedurile fiscale si pot sa gresesc.
Ultima modificare: Marți, 22 Octombrie 2013
Cristink, utilizator
Da, pot fi depuse,fie la ghiseu, fie prin transmitere electronica daca detineti un certificat calificat. Atentie insa pentru decontul TVA nu se poate depune rectificativa. Eventualele erori sau omisiuni nu pot fi indreptate decat prin decontul lunii/trimestrului urmator.
Multumesc!
Buna ziua,

Legat de depunerea declaratiilor la ghiseu, pentru ca nu detin certificat, se salveaza .pdf pe o discheta sau se tiparesc declaratiile si se depun cu adresa catre ANAF?

Alte discuții în legătură

Salvare d.112 ptr.unitatea fiscala camicami camicami Am completat D.112,validata,fara erori,dar nu stiu de unde si cum sa o salvez pe stick ptr.unitatea fiscala. Ce denumire trebuie sa aiba fisierul salvat ? ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 geouser geouser pana la ce data se poate depune declaratia 100 pentru trimestrul 4 2011 si daca stie cineva cum se salveaza pe cd eu neavand semnatura electronica. c (vezi toată discuția)
Raportari semestriale 30.06.2013 depuse la ghiseu Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana A depus cineva raportarile contabile semestriale pt 30.06.2013 la ghiseu? Intreb pentru ca am cateva nelamuriri: Conform Ordinului 1013 din 2013 : Formatul ... (vezi toată discuția)