avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie de inactivitate PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie de inactivitate PFA

Buna ziua, anul trecut am infiintat un PFA, si pana la sfarsitul anului fiscal am inregistrat doua facturi de cheltuiala pe el. Intrebarea ar fi, daca trebuie sa depun bilantul pt acestea sau e suficienta o declaratie de inactivitate.
Cel mai recent răspuns: cibo0505 , utilizator 11:04, 17 Februarie 2015
Trebuie sa lamurim un aspect. Daca aveti pfa, nu aveti treaba cu bilantul si cu acea declaratie.
La pfa-ul infiintat anul trecut, pana pe 25 mai 2015 veti depune declaratia 200. Tot pentru acel pfa trebuie sa depuneti pana pe 25 februarie 2015 declaratia 392b daca nu sunteti platitor de tva.
da, nu sunt platitor de tva, multumesc pt raspuns
este obligatoriu sa depun in format electronic documentul 392B, redactat pe site-ul e-guvernare.ro sau exista si o alta modalitate, deoarece pe site-ul respectiv mi se cere sa am certificat digital
Descarcati de la urmatoarea adresa si o depuneti la ghiseu pe CD.
[ link extern ]
buna ziua, am descarcat si am completat, insa mii se pare un pic aiurea sa completez online si sa-l depun fizic la ei pe suport electronic, nu se poate depune tot online?, prin email sau altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare decont si plata tva pfa cristi100 cristi100 Buna ziua, as dori sa ma lamuresc cu cateva lucruri deoarece este primul trimestru al meu ca PFA la norma de venit platitor de TVA si din cat am cautat pe ... (vezi toată discuția)
Program 392b lulu58 lulu58 Stie cineva daca a aparut anul acesta (2015) programul pentru declaratia 392B (aferent anului 2014). Daca da, unde il pot gasi? (vezi toată discuția)
Declaratia 100 liliana-gina liliana-gina -sa inteleg ca din aceasta luna se depune online aceasta declaratie fara sa ai nevoie de semnatura electronica?#-o (vezi toată discuția)