avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vanzare firma - pierdere acte
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vanzare firma - pierdere acte

Buna ziua!

Am o firma de constructii impreuna cu tatal meu care a acumulat datorii la stat. In urma cu 2 ani (la indrumarea unui avocat) am decis suspendarea ei. Datoriile au crescut in continuare si am primit printre altele o instiintare de executare silita de la Administratia Financiara. Presati de timp si din cauza lipsei de bani necesari pentru achitarea datoriei, am decis sa incercam sa vindem firma. Am dat anunt in ziar, s-a intalnit tatal meu cu o persoana si in lipsa mea i-a data toate actele in original si stampila pentru a urgenta finalizarea actelor de vanzare-cumparare. Spuneti-mi va rog ce sa fac? Sunt DISPERAT!

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Executare silita lukador lukador buna ziua.astazi 25-05-2016,am primit o scrisoare de la bej....... din bucuresti,in care ma anunta ca am fost dat in judecata de o firma din luxembourg care a ... (vezi toată discuția)
Pierdere acte. florianro florianro Salutare, Ce trebuie sa fac daca, dintr-o prostie, am pierdut urmatoarele: carte de munca, autorizatie de functionare a firmei, certificatul de ... (vezi toată discuția)
Problema grava....pierdut toate actele contabile ale firmei laura13 laura13 Buna ziua Suntem disperati. Am vrut sa vindem firma, deoarece plecam in Canada. Am dat anunt la ziar si am discutat cu un domn care parea foarte serios. Ne-a ... (vezi toată discuția)