avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere fara permis

caut avocat sa ma reprezinte la caz de conducere fara permis
problema mea e ca nu dispun de o suma mare de bani pt aceasta situatie
si nici nu stiu cam cat ar costa situatia asta
va rog ajutatima cine stie nu mai stiu ce sa fac si astia ma ameninta ca emit mandat pe numele meu daca nu ma prezint
mentionez ca nu am mai avut probleme cu politia in trecut
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 02:20, 14 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
mandat de arestare
si amenda penala
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2012
stefan_ctin, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
eu va sfatuiesc sa angajati avocat, sa nu va bazati pe cel din oficiu... duceti-va la instanta de care tineti sau consultati tabloul avocatilor de acolo - are si numere de telefon si de toate.
Primul lucru este sa va prezentati de urgenta la procurorul de caz si acolo veti arata situatia in care va aflati si vedeti ce o sa va spuna. Apoi puteti sa va cautati un avocat care sa va inteleaga situatia financiara si sa va ajute.

Alte discuții în legătură

avocat pentru un proces impotriva politiei marianaflesariu marianaflesariu Buna ziua As dori ajutorul unui avocat din Brasov daca este posibil care sa vrea sa deschida proces impotriva Politiei.Fara sa comit vreo fapta am fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis dorelprundaru dorelprundaru Salut, Caut un avocat pentru recuperare permis,permis retinut pentru viteza de 102 km/ora in localitate. Procesul se tine la Judecatoria Sector 1. Multumesc! (vezi toată discuția)
Solicit un avocat care sa ma ajute intr-un proces de recurs privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap. seucea seucea Buna ziua, In 12.10.2015 dupa 444 de zile de la pronuntare, am primit prin postsa Comunicarea de la Tribunalul Bucuresti, solutionarea cauzei: neintemeiata.Cu ... (vezi toată discuția)