avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna totala autoturism
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna totala autoturism

Cum se calculeaza valoarea de despagubire in cazul daunei totale in urma unui accident auto.
Mentionez ca auto are anul de fabricatie 2006 si aprox. 35.000 km, iar valoarea asigurata prin casco este de 3360 euro.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012
AMGanea, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters62689 , utilizator 11:25, 24 Ianuarie 2012
maxim valoare asigurata
Daca deschideti dosar de dauna la asiguratorul Casco atunci vi se va scade din valoarea de 3360 euro doar fransiza in caz de dauna totala care poate varia in functie de asigurator intre 10-25% .... trebuie sa va uitati in polita Casco.
Fransiza este de 100 euro. Numai ca inspectorul de dauna spunea ceva de calculul valorii de despagubire in functie de nr. km si an de fabricatie, dar in nici un caz valoarea de 3260 euro
Valoarea de despagubire este cea din polita CASCO (daca aceasta a fost calculata corect) scazandu-se eventualele fransize la avarie totala precum si valoarea epavei.
Valoarea oricarei despagubiri se calculeaza in primul rand in functie de contractul asigurarii...(cea mai mare normalitate e ...umanitatea...)

Alte discuții în legătură

Nelamurire dosar dauna totala casco pe regres gogoletu gogoletu La inceputul lunii martie am avut un accident. Am decis sa apelez la polita Casco pe regres deoarece vinovatul era asigurat la o societate cu care service-ul ... (vezi toată discuția)
In legatura cu [o companie de asigurari] deea_n deea_n Buna seara!Acum o luna am avut un accident rutier in care autoturismul mi-a fost avariatdestul de grav.Cei de la [editat de admin] mi-au oferit o suma cu care ... (vezi toată discuția)
Despagubire dauna totala asiban raditalidia raditalidia Am o masina luata in leasing in anul 2007 , valoarea de noua a masinii a fost de 12000 euro . La incheierea politei casco de catre Asiban s-a facut o greseala ... (vezi toată discuția)