avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrarea in functia de statistician cu salar de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrarea in functia de statistician cu salar de debutant este corecta avand in vedere

In urma reducerilor de posturi de economist la un spital judetean,am fost incadrata in functia de statistician,ca debutant,cu stdii medii in conditiile in care:
-am o vechime in munca de 34 ani
-am functioinat ca registrator medical 7 ani,obtinand gradul de registrator medical principal dupa 5 ani de vechime
-ulterior am absolvit facultatea de Stiinte economice obtinand licenta la ASE Bucuresti
-ajunsesem la ultima gradatie ca economist IA,conrespunzatoare vechimii in aceeasi functie
-in aceasta situatie,nu puteam sa fiu incadrata statistician principal?
Ultima modificare: Luni, 16 Ianuarie 2012
ContSters237616, utilizator

Alte discuții în legătură

Transformare post?promovare? michelina1971 michelina1971 Buna ziua, vreau si eu un raspuns competent pentru problema mea. Sunt asistent medical principal -statistician, incadrata in serviciul de statistica si ... (vezi toată discuția)
Promovare?????? michelina1971 michelina1971 Avand un de cumul de functii, (statistician + asistent medical) , functia de statistician, este din aceeasi grupa cu cea de economist? Asa cum am mai scris in ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contractul de munca ??? michelina1971 michelina1971 Sunt asistent medical si lucrez in serviciul de statistica si informatica medicala al unui spital. In biroul de statistica, mai sunt si doua statisticiene. De ... (vezi toată discuția)