avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recurs

buna ziua,dupa un recurs declarat nul si irevocabil pot depune o revizuire si o contestatie in anulare a recursului,va multumesc si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: dansorin , utilizator 15:04, 17 Ianuarie 2012
Buna ziua.
Revizuirea si contestatia in anulare sunt cai extraordinare de atac, pentru a caror exercitare cu sanse de succes trebuie sa indepliniti conditiile limitativ prevazute de lege.
Va puteti decide sa promovati aceste cai extraordinare de atac in functie de motivarea din decizia pronuntata de instanta de recurs, daca rezulta ca va incadrati in cazurile enumerate in codul de procedura civila.
va multumesc pentru raspuns.
Daca recursul a fost declarat nul sunt slabe sanse de castig in cazul formularii unei cai de atac extraordinare ...
daca se poate trebuie sa incerc.dupa acea urmeaza c.e.d.o.
La CEDO va adresati numai daca va considerati o victima a ina;carii prevederilor Convenţiei Europene a Drepturilor Omului de către statul roman.
CEDO nu este o instanta de recurs impotriva hotararilor judecatoresti pronuntate in tara.
Pentru sesizarea Curţii este necesar de a fi respectate anumite condiţii.

Alte discuții în legătură

Rog raspuns. ContSters87210 ContSters87210 In contencios, daca am pierdut la tribunal si curtea de apel, mai pot face recurs si la inalta curte de casatie si justitie, sau doar la c.e.d.o.? (vezi toată discuția)
Cedo anju anju Care este modalitatea de sesizare a CEDO in condițiile dispunerii unei soluții de către ICCJ ? (vezi toată discuția)
Cai de atac goina4444 goina4444 Buna ziua.Daca ultima cale de atac nu_mi este favorabila cum pot sa fac plangere la cedo?Multumesc. (vezi toată discuția)