avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale adeverinta de munca grupa 2
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

adeverinta de munca grupa 2

am lucrat la irta curtea de arges si nu mai gasesc arhiva sa ami scot adeverinta de grupa 2 de munca,as dori sa ami spuneti daca pot face ceva an aceasta situatie,am fost la curtea de arges si nu am gasit-o,apoi la pitesti si m-i sa spus ca este la ploiesti,da nu stiu ce societate are arhiva,ami puteti spune dumneavoastra?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2012
stefanaurash, utilizator

Alte discuții în legătură

Adeverinta grupa ii de munca amarox amarox Am facut stagiatura in perioada 1986 -1989 la TC Ind Pitesti, va rog sa-mi spuneti de unde pot obtine o adeverinta de incadrare in grupa II de munca pentru ... (vezi toată discuția)
Ln cautarea unei adeverinte de grupa corina_32_77@yahoo.com corina_32_77@yahoo.com buna ziua! unde ma pot adresa sa scot oadv. de grupa pt o persoana care a lucrat ia gr 1 din 1983-1997 la foraj sonde bucuresti sa care sa radiat avand in vede ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am urmatoarea problema : firma iacm dimbovita (transformata ... Mihai/2061 Mihai/2061 Buna seara, am urmatoarea problema : firma IACM Dimbovita (transformata ulterior in CONSIRD SA), unde am facut stagiatura in 1986-1989,s-a desfiintat prin ... (vezi toată discuția)