avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... transfer scolar - conducerea liceului initial refuza ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

transfer scolar - conducerea liceului initial refuza sa aprobe transferul

am o nepoata eleva in clasa X la un liceu. parintii sunt plecati in italia, ea sa mutat la mine in alta localitate si a primit acceptul de a se transfera la un liceu, dar conducerea liceului initial nu vrea sa-i aprobe transferul . Cum sa procedez?

Alte discuții în legătură

Problema cu liceul fiului meu! gabriella_blaga gabriella_blaga Buna ziua tuturor! Am o problema serioasa cu transferul de la liceul fiului meu catre alt liceu. Am obitnut aprobarea de la liceul unde vrem sa-l transferam, ... (vezi toată discuția)
Un caz special - transfer de la un liceu la altul in primul semestru Leeleee Leeleee buna seara..Ma numesc Elena am 15 anii si de cateva saptamanii am inceput \"viata de liceu\":(...doar k la liceu am unele probleme:-S.. Colegii se feresc de ... (vezi toată discuția)
Transfer clasa a 9-a d_a_c_cta d_a_c_cta Buna seara! In ce conditii se poate transfera un elev de la un liceu la altul in clasa a IX-a? Cunosc un caz cand, in ciuda mediei mici de admitere (8,70), ... (vezi toată discuția)