avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... modificari aduse codului fiscal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

modificari aduse codului fiscal

dubla contributie asigurari sociale

Alte discuții în legătură

Contributia de asigurari sociale de sanatate pentru pensionari Cazacu Stefan Cazacu Stefan Buna seara, Ma numesc Cazacu Stefan Florin. Am iesit la pensie de limita de varsta in noiembrie 2019, avand in prezent o pensie mai mare de 3000 lei/luna. ... (vezi toată discuția)
Dubla contributie la asiguarile sociale Apostol Apostol Apostol Apostol prin noile modificari aduse codului fiscal, s-a introdus si obligatia generale a tuturor persoanelor care obtin venituri din activitati independente(avocati) ... (vezi toată discuția)
Plata cass bmc555 bmc555 Buna Ziua, As dori sa stiu daca se plateste cass pt chiria din Romania daca eu am dubla cetatenie ,rezidenta in alta tara si platesc toate taxele ca angajat ... (vezi toată discuția)