avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revenirea din concediul de ingrijire a copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revenirea din concediul de ingrijire a copilului

Buna ziua,
Sunt o mamica in concediu de crestere a copilului, care va expira in 5 luni. as vrea sa ma intorc la servici dar se pare ca angajatorul vrea sa desfiinteze postul meu. Daca la momentul cererii de reintoarcere ma primeste cu un preaviz, pot sa cer continuarea CIC sau imi pierd acest drept?:stunned:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:43, 26 Ianuarie 2012
Daca expira CCC , atunci nu mai aveti cum sa solicitati continuarea CCC ... cand ati intrat in CCC?
CCC expira in iunie, eu as vrea sa ma intorc de la 1 martie
In acest sens, puteti sa reveniti la munca la data de 01.03.2012 .... pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului veti primi un stimulent de insertie ...
multumesc pentru raspuns.

dar in caz ca ma intorc la data de 1 martie 2012, si voi primi cu data de 2 martie 2012 decizie de concediere, mai pot sa cer continuare CCC???
CCC expira doar in 20 iunie 2012.
multumesc!
Daca ati intrat in CCC inainte de data de 01.01.2011, atunci angajatorul poate decide concedierea dvs imediat dupa revenirea din CCC.

Daca ati intrat in CCC dupa data de 01.01.2011, atunci angajatorul nu poate decide concedierea dvs dupa revenirea din CCC pe o perioada de pana la 6 luni de la data revenirii.

Alte discuții în legătură

Cic si perioada de reintegrare angajat001 angajat001 buna ziua, un caz social, parinte unic intretinator al unui minor, s-a reintors din concediul de crestere copil la expirarea celor 2 ani, a fost informat ca ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea din cic Eka1981 Eka1981 Care sunt pasii de urmat in situația in care ma întorc la munca dupa CIC înainte de 2 ani, dar nu ma intorc la aceeași firma? Ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din cic cristinalauraconst cristinalauraconst Buna ziua, am si eu o serie de nelamuriri cu privire la reintoarcerea din CIC: 1) data de reintoarcere este data urmatoare datei de nastere a copilului ( de ... (vezi toată discuția)