avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general REFACTURARE COMBUSTIBIL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

REFACTURARE COMBUSTIBIL


Va rog frumos sa ma ajutati la urmatoarea problema :
Societ.mea are contract cu furnizor de combustibil.suntem parte dintr-un grup de firme cu acelasi patron .Se doreste ca achiztia sa fie pe o singura firma , care ulterior refactureaza celorlate firme din grup cantitateade combustibil consumata de fiecare societate separat.
Va rog mult, spuneti-mi cu ce fel de acte , autorizatii trebuie sa ma asigur ca le am pentru a avea dreptul legal sa pot face acest lucru !

multumesc si sper sa ma ajutati !!!!!!

Alte discuții în legătură

Cum pot inchide un sold la un client prin sponsorizare ? iuli-ana iuli-ana Am facturat marfa unei persoane juridica din anul 2009, nu mi-a fost platita factura pana acum ( scuza este ca nu au bani). Dar patronul mi-a sugerat sa ... (vezi toată discuția)
Decontare benzina angajati ioana10 ioana10 Buna ziua... as dori sa intreb daca poate cineva sa ma lamureasca intr-o problema. La firma la lucrez se doreste gasirea unei forme juridice legale de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog să mă ajutați cu următoarea situație: ... SorinaM1234567 SorinaM1234567 Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu următoarea situație: Facturarea energiei pentru mai multe blocuri care fac parte dintr-un ansamblu ... (vezi toată discuția)