avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită model cerere
Discuție deschisă în Executare silită

model cerere

s-a pronuntat decizia curtii de apel constanta (recurs/definitiva si irevocabila). ma puteti ajuta cu un model de cerere de a intra in posesia acestei decizia pt a o putea investi cu formula executorie? multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters239118 , utilizator 14:58, 25 Ianuarie 2012
Trebuie sa ii faceti o copie xerox atunci cand se intoarce dosarul la instanta de fond, iar de pe copia respectiva mai faceti cateva copii pentru investire si legalizare.
Nu e o cerere speciala pentru a face copii (Dle. presedinte, va rog sa-mi aprobati studierea dosarului si fotocopierea paginilor...).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire a instantei marryy_lm marryy_lm va rog sa-mi dati o mina de ajutor.am avut un proces civil cu primaria capitalei,pe obligatia de a face.Mai exact am cistigat dreptul de a-mi cumpara locuinta ... (vezi toată discuția)
Executare silita drepturi salariale Noname2011 Noname2011 Am dat in judecata o firma ptr nerespectarea drepturilor salariale. Dupa prima infatisare la proces mi-am recapatat drepturile salariale insa am cerut si ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, O hotarare irevocabila data in ultima instanta de Curtea de Apel Bucuresti imi poate fi trimisa in forma redactata la domiciliul meu daca fac ... (vezi toată discuția)